Legepladsen og legeområdet sikres

Aktivitetshuset i Stakroge har netop fået tilsagn om en andel af Herning Kommunes borgersamarbejdspulje, så byens legeplads og det grønne område kan børnesikres og gøres mere anvendeligt for borgerne. Kommunen har et samlet budget på 160.000 kr. i samarbejdspuljen og i år er der fokus på lege- og aktivitetsarealer.
Aktivitetshuset er blevet tilgodeset med 9.000 kr. som indgår i et samlede projekt på knap 19.000 kr. Tilskuddet anvendes hovedsageligt til materialer og projektet udføres af aktivitetshusets frivillige hjælpere i samarbejde med husets pedel og gartner.
Aktivitetshuset fik sidste år et lignende beløb, som kom til at virke som en katalysator for anlæggelsen af byparken, hvor der blev anlagt en spændende lejrplads med en shelter og anlagt stier og plantet lunde med ca. 300 træer.
Området bliver benyttet af de lokale beboere og lette campister.
Nogle af kommunens børneinstitutioner og skoler benytter aktivitetshuset og natur- og legeområdet til koloni nogle uger hver sommer.
De frivillige begynder på projektet i løbet af de næste uger og man forventer at være helt færdige i løbet af april måned, så området bliver klar til de mange sommeraktiviteter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *