Forår i Aktivitetshuset og Byparken

Man mærker foråret i Aktivitetshuset og i Byparken i Stakroge.

Aktivitetshuset er som andre kultursteder lukket for offentligheden, men det har ikke afholdt bestyrelsen fra at forberede huset på genåbningen. En arbejdsgruppe bestående af  bestyrelsesmedlemmerne Jens Kauffmann, Peter Arreborg og Kim Andreasen har udvidet Bogcaféen, så den virker mere spændende og der nu er plads til flere bøger. Britta Hjelmroth har ansvaret for bogopsætningen og har været gennem et større sorteringsarbejde. Bogcaféen indeholder kun skønlitteratur, så nogle opslagsbøger er kommet videre som genbrug.

Lige nu er Aktivitetshuset og Bogcaféen lukket, men der er noget at glæde sig til.

                                                 

Man kan stadig benytte byens legeplads, lejrpladsen og shelter området, selv om forholdene gør, at der lige nu ikke er adgang til toiletter. Man kan opholde sig i hytten og gå en tur i parken, hvor lærkelunden og birkelunden netop er ved at springe ud.