Værkstedet er åbent

         

Henning Nyholm og Kim Andreasen tjekker værkstedet.

Nu er alle velkommen til at benytte den tidligere sløjdsal i Aktivitetshuset. Lokalet er nu blevet til Værkstedet, hvor der kan arbejdes med træ, men også med f. eks. metal, glas og ler.

Der er blevet ryddet op og man forventer, at der hen ad vejen kommer flere arbejdsborde og mere værktøj. Formand, Henning Nyholm og pedel, Kim Andreasen har lige været forbi for at give grønt lys til, at nu kan brugerne komme. Er der nogen, der har noget værktøj, som de vil donere, er de velkommen til at komme med det.

Hvordan lokalet bliver endelig indrettet, aftales med brugerne og er afhængig af, hvad brugerne vil arbejde med.

Sidste vinter var der lavet så meget plads, at en enkelt bruger kunne arbejde med et større projekt, nu kan hele lokalet anvendes og det giver bedre muligheder.

Aktivitetshusets store lokaler rummer nu idræts sal, fotoklub, multirum, køkken, motionslokale og nu værksted. Derudover er der en garderobe, ligesom der er et kombineret kontor og mødelokale, hvor man kan holde bestyrelsesmøder. De tidligere lærerværelser og kontorer, som er tre mindre lokaler, bliver indtil videre kun anvendt til opbevaring.